Skip to main content

Vérité Cosmétique Totale ~ Huidverbetering ~ Anti-Age & Acné

Tienerbehandeling

Speciaal voor de tieners is er een behandeling die erop gericht is om kennis te maken met een juiste huidverzorging.

In de pubertijd verandert je huid en kan deze vetter worden door een verhoogde talgproductie. Dit veroorzaakt een glimmende huid met verwijde poriën die gemakkelijk verstopt raken en leiden tot mee-eters en pukkels.

Irriterende producten

Irriterende ingrediënten zoals alcohol, menthol, kamfer, eucalyptus en verschillende andere planten kunnen de huid irriteren, waardoor de huid (als reactie daarop) extra talg kan gaan produceren. En daar kun je dan weer meer puistjes van krijgen, gek genoeg vind je deze ingrediënten vooral in producten die acné of puistjes zouden moeten tegengaan..

Huidverstoppende producten gebruiken

Er zijn nog steeds producten op de markt die de poriën verstoppen, die moet je absoluut niet gebruiken als je last hebt van puistjes of acné. Onder die laag creme, make-up, maskers of concealers broeien de bacteriën optimaal, waardoor de puistjes alleen maar erger worden. Jammer genoeg zijn dit vaak de producten van mindere kwaliteit die juist vaker worden gebruikt door jonge meiden omdat ze betaalbaar zijn.

Om dit onder controle te houden, is een tienerbehandeling een goede optie. De huid wordt diep gereinigd; zo kunnen we ontstekingen voorkomen en wordt de huid rustiger.

De juiste verzorging op dit moment zorgt voor een mooie huid ook in de toekomst!

Een goede behandelperiode is eenmaal per maand. Wij adviseren daarnaast een gezond eet- en leefpatroon en het thuisgebruik van enkele producten welke de behandeling enorm ondersteunt.

Producten
Producten