Skip to main content

Vérité Cosmétique Totale ~ Huidverbetering ~ Anti-Age & Acné

Environ Peeling Systeem

Wat is het?

Met de peelings van Environ ga je op een revolutionaire, doeltreffende én vooral zeer veilige manier met natuurlijke zuren werken aan een totale huidverjonging.

Wat doet het?

Environ peelings brengen je huid in een topconditie. Je gaat tegelijk de huid hydrateren en dode huidcellen verwijderen voor een egaal resultaat. Diepgaande peelings met hoge concentraties zuur kunnen de huid wel eens beschadigen als ze niet correct worden uitgevoerd, met de peelings van Environ ga je exfoliëren op een veilige manier zonder enige beschadiging.

Exfoliëren heeft nog een ander voordeel: onze peelings zorgen ervoor dat de vitamines van je andere huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen door de huid, met een nog mooier resultaat als gevolg!

Resultaat?

Je krijgt een mooie huid met strakkere contouren en een gelift effect. Je poriën zijn fijner, de huid is egaal en helder en rimpels en/of littekens vervagen. Kortom, een frisse, gladde en stralende huid!

Iets voor mij?

Heb je last van lijntjes of rimpels en/of een minder strakke huid? Of wil je misschien een ruwe huidtextuur met grote poriën of onzuiverheden aanpakken? Dan moet je zeker onze peelings proberen! Ook bij wie zonneschade, pigmentatie of rosacea heeft, boeken onze peelings hele mooie resultaten.

Nog extra redenen nodig?

Wil je die extra glow tijdens de feestdagen of voor een andere speciale gelegenheid? Ook dan kunnen onze peelings je dat extraatje geven!

Merk je soms dat je huid vetter aanvoelt of sneller glimt? Dan heeft je huid moeite om je crèmes goed op te nemen en kunnen onze peelings voor een oplossing zorgen.

Heb je een droge of gevoelige huid? De juiste, aangepaste peeling zorgt voor een kalmerend en hydraterend effect.

Let’s do this!

Boek je peelingkuur (3 tot 6 behandelingen) het beste na de zomer. Er worden producten gebruikt met een hogere concentratie zuren dan de peelings voor thuisgebruik en zo bereik je verbluffende resultaten!

Het Environ peeling systeem wordt aangebracht
Het Environ peeling systeem wordt aangebracht