Skip to main content

Vérité Cosmétique Totale ~ Huidverbetering ~ Anti-Age & Acné

Acnebehandelingen

Acne is een veel voorkomende aandoening en berust op een ontsteking van de talgkliertjes in de huid. Het komt dan ook vooral voor op plaatsen waar de huid veel talgkliertjes bevat, zoals gezicht, rug en borst.

Door een verhoogde talgproductie, verstopping van de talgklier en bacteriegroei in die klier kan er acne ontstaan. Het kan voorkomen vanaf het tiende jaar: met name in de puberteit, maar ook op latere leeftijd.

Acne is goed te behandelen, maar vraagt geduld en discipline om de voorgeschreven producten op de juiste wijze te gebruiken. Behandelingen kunt u het best in de vorm van een kuur in onze praktijk ondergaan.

De producten van ENVIRON® Skin Care en Jane Iredale en het Advanced Nutrition Programme met de Skin Clear Biome bieden voor deze huid de perfecte oplossing. We kunnen de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. 

Tip: Stress is een belangrijke trigger voor acné bij volwassenen. Zorg voor voldoende slaap, het heet niet voor niets een beautysleep! Ook voldoende beweging vermindert je stressniveau en zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor afvalstoffen in de huidcellen beter worden afgevoerd.

Acnébehandeling

De huid wordt met hoogwaardige reinigingsproducten gereinigd en de onzuiverheden verwijderd met behulp van een speciale techniek. Er worden adviezen gegeven om de huid zo goed mogelijk te verzorgen.

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van acne-behandelingen.

Heb je nog vragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Foto van voor de behandeling en na de behandeling. De acne is zichtbaar afgenomen.
Foto van voor de behandeling en na de behandeling. De acne is zichtbaar afgenomen.
Productlijn met flacons en potjes
Productlijn met flacons en potjes