Vérité Cosmétique Totale ~ Huidverbetering ~ Anti-Age & Acné

  • Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Vérité Cosmétique Totale

Het is van belang dat u als nieuwe bezoeker aan de praktijk van Vérité Cosmétique Totale op de hoogte wordt gebracht van de algemene voorwaarden die gelden binnen deze praktijk. Onderstaande tekst heeft als doel om u deze informatie te verschaffen. Lees daarom deze informatie goed door.

Intake gesprek
Elke nieuwe klant krijgt een intakegesprek. Dit is een oriënterend gesprek waarbij er aandacht wordt besteed aan uw klachten en (hulp)vragen. Wij zullen een analyse uitvoeren en vervolgens bespreken welke behandelmogelijkheden er voor u zijn. Samen met u wordt er dan een behandelplan opgesteld. Alleen met uw toestemming om tot behandeling over te gaan, zullen wij vervolgafspraken maken.

Vergoeding
Voor acnetherapie bestaan per zorgverzekeraar verschillende vergoedingen voor de behandeling. Deze wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het is meestal nodig dat u een verwijsbrief van de huisarts heeft als u in aanmerking wil komen voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of u kunt de polisvoorwaarden van uw verzekering raadplegen voor een vergoedingsoverzicht.

Risicovolle behandelingen
Risicovolle behandelingen zijn behandelingen die een risico voor u met zich mee kunnen brengen. Voor aanvang van zulke behandelingen dient u daarom een Schriftelijk Informed Consent te ondertekenen en te overhandigen. Door dit formulier te ondertekenen, verklaart u dat de aard van de behandeling de beoogde effecten en eventuele risico’s van de behandeling en eventuele alternatieve behandelmethoden met u besproken zijn. Indien het een risicovolle behandeling betreft, heeft u altijd recht op een bedenktijd van minimaal 8 dagen tussen het intakegesprek en start van de behandeling.

Behandeling
Ten alle tijden dient u tijdens het behandeltraject Vérité Cosmétique Totale op de hoogte te brengen van veranderingen die van invloed kunnen zijn op de behandeling. Gedurende het behandelproject is het daarom van groot belang dat u alle wijzigingen in uw gezondheidstoestand en medicijnen aangeeft.

Bereikbaarheid
Vérité Cosmétique Totale is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 06-38248344
Van maandag t/m vrijdag tussen 9.00uur en 17.00uur. Indien wij niet in de gelegenheid zijn uw oproep te beantwoorden, dan kunt u altijd een bericht achterlaten op de voicemail. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen. U mag ons ook mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy
Binnen Vérité Cosmétique Totale wordt er grote waarde gehecht aan privacy van klanten. Daarom zullen wij uw persoonlijke en medische gegevens met zorg behandelen. Dit betekent dat uw gegevens nooit aan derden worden verstrekt zonder uw toestemming.

Kwaliteit
Vérité Cosmétique Totale probeert u hoge kwaliteit zorg te bieden. Vérité Cosmétique Totale is aangesloten bij de ANBOS. De ANBOS is de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten en registreert de specialisaties.

Klachtenregeling
Indien u klachten heeft over de ontvangen zorg, dan horen wij dat graag van u. Wij zullen uw klacht met uiterste zorg behandelen.

Openingstijden

Maandag   gesloten
Dinsdag   09.00 - 21.00 uur
Donderdag   09.00 - 21.00 uur
Vrijdag   09.00 - 21.00 uur
Zaterdag   09.00 - 17.00 uur

Behandeling alleen op afspraak. Afspraken 24 uur van te voren afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Vérité Cosmétique Totale

Praktijk voor Huidverbetering, Anti-age en Acné specialist

Vinkstraat 21
6921 KJ Duiven

 06-38248344

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Route

Tarieven

Lid van Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging


AGB code: 89001497 Met de AGB code vergoeden een aantal verzekeringen acne behandelingen

© Vérité Cosmétique Totale | onder voorbehoud van alle rechten | Webontwikkeling Walraven WebWerk