Skip to main content

Vérité Cosmétique Totale ~ Huidverbetering ~ Anti-Age & Acné

De WhisPRO +

De WishPro is een innovatie op gebied van huidverzorging. Met een korte behandeling van 15 minuten voelt je huid als nieuw. Je ziet direct het effect van deze huidverjongende behandeling. 

Hoe werkt huidveroudering?

Vanaf de leeftijd van 25 jaar produceert je huid per jaar 1% minder collageen. Ook de elastine productie vertraagt en dit betekent simpelweg dat je huid tijdens het verouderingsproces 20-80% van zijn dikte en elasticiteit zal verliezen. Dit zie je door de toename van rimpels, fijne lijntjes, verkleuring en irritatie.

Magnetic Infusion Technology(MIT).

WishPro maakt gebruik van een “state-of-the-art-technology”. Magnetic Infusion Technology combineert krachtige magneten met geavanceerde technologieën. De serums met actieve ingrediënten kunnen daardoor diep in de huid doordringen. Dit stimuleert op zijn beurt de elastine-en collageenproductie, levert broodnodige voedingsstoffen, ondersteunt de spiervezels en verbetert de huidhydratatie. Een jongere, frisse, gezondere huid.... dat is de droom die uitkomt

Voor wie?

WishPro biedt een breed scala aan behandelingsopties, perfect afgestemd op jouw individuele behoefte. De WishPro techniek is aanbevolen voor zowel de probleemhuid, voor personen met een verstikte huid (door vervuiling of roken), als voor een rijpe huid waarbij direct een anti-aging effect gewenst is.

De whisPro biedt de volgende behandelopties:

  • huidverjonging,
  • huidvernieuwing,
  • anti-aging,
  • vette en problematische huid,
  • acnehuid,
  • kalmeren van droge, gevoelige en geïrriteerde huid,
  • ongelijkmatige huidteint.

Heeft de WISHPro behandeling bijwerkingen?

Nee, een behandeling is volledig pijnloos, niet-invasief en 100% veilig, zonder bijwerkingen of herstelperiode.

Hoe voelt de behandeling?

De Whispro-behandeling voelt aan als een heerlijk ontspannende massage. Bij de behandeling glijdt de behandelcapsule rustig, met lichte druk over de huid. De intensiteit wordt langzaam verhoogd zodat de werkzame stoffen in de capsule optimaal doordringen in de huid.

Hoe vaak?

Al na één behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar, de huid voelt steviger en elastischer aan en heeft een mooie, natuurlijke glans. Dit effect houdt ongeveer 1 maand aan.
Voor een langer zichtbaar resultaat adviseren wij een behandelkuur van 6 tot 8 wekelijkse behandelingen.
Het resultaat na een kuur houdt 3 tot 6 maanden aan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze behandeling?

Neem dan contact op met de praktijk en maak een afspraak.